Hygiënisch werken

Onderwerpen

Wat is hygiëne?
Met welke richtlijnen voor persoonlijke hygiëne zijn moet ik rekening houden?
Met welke richtlijnen voor voedselhygiëne moet ik rekening houden?
Wat is kruisbesmetting?
Wat is HACCP en de Hygiënecode?
Met welke richtlijnen voor huishoudelijke hygiëne moet ik rekening houden?
Hoe kan ik brand helpen voorkomen in een huishouden?
Hoe kan ik een ongemotiveerde cliënt ondersteunen bij huishoudelijke hygiëne?


Bestudeer en maak

Boek: Persoonlijke verzorging MZ Thema 6 Hygiënisch, veilig en ergonomisch werken

Bestudeer: 
Klik op de foto om de opdracht te openen
Hoofdstuk 22 Hygiënisch werken 
Maak opdracht:

Hygiënisch werken opdracht 1 t/m 7


Boek: Leefomgeving MZThema 1 Zorg voor de leefomgeving

Bestudeer: 
Klik op de foto om de opdracht te openen
Hoofdstuk 3 Veilig en gezond
Maak opdracht:

Veilig en gezond opdracht 2a t/m c


Opdrachten

Maak opdracht 1: HACCP

Maak opdracht 2: Ondersteunen bij huishoudelijke hygiëne 
















































Naar boven
/var/www/bib-mz-albeda.learningmatters.nl