Hygiënisch werken
Onderwerpen
Wat is hygiëne?
Met welke richtlijnen voor persoonlijke hygiëne zijn moet ik rekening houden?
Met welke richtlijnen voor voedselhygiëne moet ik rekening houden?
Wat is kruisbesmetting?
Wat is HACCP en de Hygiënecode?
Met welke richtlijnen voor huishoudelijke hygiëne moet ik rekening houden?
Hoe kan ik brand helpen voorkomen in een huishouden?
Hoe kan ik een ongemotiveerde cliënt ondersteunen bij huishoudelijke hygiëne?
Bestudeer en maak
Boek: Persoonlijke verzorging MZ: Thema 6 Hygiënisch, veilig en ergonomisch werken
Bestudeer:
|
Klik op de foto om de opdracht te openen
|
Hoofdstuk 22 Hygiënisch werken |
|
Maak opdracht:
|
|
Hygiënisch werken opdracht 1 t/m 7 |
|
Boek: Leefomgeving MZ: Thema 1 Zorg voor de leefomgeving
Bestudeer:
|
Klik op de foto om de opdracht te openen
|
Hoofdstuk 3 Veilig en gezond |
|
Maak opdracht:
|
|
Veilig en gezond opdracht 2a t/m c
|
|
Opdrachten
Maak opdracht 1: HACCP
Maak opdracht 2: Ondersteunen bij huishoudelijke hygiëne