Voeding

Onderwerpen

In welke groepen zijn voedingsstoffen onder te verdelen?
Wat zijn energieleverende stoffen?
Wat zijn bouwstoffen?
Wat zijn regulerende stoffen?
Wat is vochtbalans?
Welke richtlijnen voor gezonde voeding zijn er?
Welke soorten diëten zijn er?
Hoe kun je een cliënt adviseren en motiveren tot dieet en tot gezonde leefstijl?


Bestudeer en maak

Boek: Persoonlijke verzorging MZ: Thema 3 Hulp bieden bij eten en drinken

Bestudeer: 
Klik op de foto om de opdracht te openen
Hoofdstuk 10 Gezonde voeding

Maak opdracht:

Gezonde voeding opdracht 1 t/m 4 + test je kennis
Extra opdracht niveau 4: opdracht 1


Boek: Persoonlijke verzorging MZ: Thema 3 Hulp bieden bij eten en drinken

Bestudeer: 
Klik op de foto om de opdracht te openen
Hoofdstuk 11 Dieetleer

Maak opdracht:

Dieetleer opdracht 1 t/m 4 + test je kennis
Extra opdracht niveau 4: opdracht 1


Boek: Persoonlijke verzorging MZ: Thema 3 Hulp bieden bij eten en drinken

Bestudeer: 
Klik op de foto om de opdracht te openen
Hoofdstuk 12 Ondersteuning bij eten en drinken

Maak opdracht:

Ondersteuning bij eten en drinken opdracht 1 t/m 5 + test je kennis
Extra opdracht niveau 4: opdracht 1


Boek: Persoonlijke verzorging MZ: Thema 3 Hulp bieden bij eten en drinken

Bestudeer: 
Klik op de foto om de opdracht te openen
Hoofdstuk 13 Eten en drinken bij gezondheidsproblemen

Maak opdracht:

Eten en drinken bij gezondheidsproblemen opdracht 1 t/m 5 + test je kennis
Extra opdracht niveau 4: opdracht 1




Opdrachten

Maak opdracht 11: Bewegen is gezond (BOA-opdracht)










Naar boven
/var/www/bib-mz-albeda.learningmatters.nl